CD dupliceren digipack – Actie

CD dupliceren digipack – Actie

CD dupliceren in een digipack

CD dupliceren in een digipackCD dupliceren vanaf 300 stuks, d.m.v. een glassmaster worden de discs geperst. Leverbaar met een zeefdruk of een offset print. Om een offset print mooi af te werken kunnen we deze een glossy laklaag geven.

Verpakt in een CD-Digipack geeft u uw cd productie een luxe uitstraling mee. Eventueel verpakt in cello.

Onze cd’s komen uit Duitsland en zijn ISO gecertificeerd. De hoogste kwaliteit voor de beste prijs leverbaar in Europa!

Aanbieding:

500 CD’s met een full colour offset/zeefdruk opdruk + 4/0 CD Digipack 4 pagina’s € 735,00

1000 CD’s met een full colour offset/zeefdruk opdruk + 4/0 CD Digipack 4 pagina’s € 810,00

Nu gratis proefmastering van 2 tracks!

Extra opties:

  • Optie 1 shrinkwrap € 0,05 per cd
  • Optie 2 ontwerpen lay-out vanaf € 75,00

Levertijd 10 werkdagen.
Gratis verzenden naar 1 adres in de Benelux.

Prijzen exclusief BTW, exclusief eventuele copyrights en inclusief verzendkosten

 

CD & DVD duplicatie, hoe werkt het?

De opnames zijn klaar… U stuurt ons de losse tracks als WAV of AIFF 16 bit 44.1 Khz files met bv. We TransferWij maken een DDP image van de losse tracks en voeren de titels en uitvoerende artiest en eventuele ISRC codes in. U kunt natuurlijk ook zelf een DDP bestand aanleveren, de opname- mastering studio kan hiervoor zorgen.

 

CD Mastering

Voor 35,00 per track verzorgen wij de cd mastering, met ruim 25 jaar ervaring is dit bij RCS STUDIO in goede handen. Vraag een opgave aan voor uw album cd, in combinatie met een cd productie krijgt een mooie korting.

 

Drukwerk

Wij verzorgen een standaard opmaak voor 125,00 euro. Dit is inclusief de cd opdruk, een 4 pagina boekje en een bottom inlay. U levert teksten en foto’s aan en laat ons weten wat uw ideeën zijn. Wij verzorgen dan de opmaak en produceren hoge resolutie PDF bestanden volgens de aanleverspecificaties. Voor de opmaak van meerpagina boekjes en/of digipacks, sleeves en wallets kunt u een opgave vragen.

 

Stemra

Via de portal kunt u uw cd productie bij de Stemra aanmelden. U geeft aan welke titels/nummers er op de cd komen en wie de componist en tekstdichters zijn. Bent u niet aangesloten bij de Stemra en u speelt eigen werken, dan is dat kosteloos. Speelt u covers, dan betaald u een vergoeding aan de rechthebbenden. Bent u lid van de Stemra, dan betaald u een vergoeding voor uw eigen materiaal, via uw jaarlijkse afrekening ontvangt u dit bedrag weer terug.. Als u er bij de opgave niet uitkomt laat het ons weten dan regelen bij de aanvraag.

 

Vraag vrijblijvend informatie of de offerte aan